Trænger dit hus til nye gardiner?

At vælge hvilken slags gardiner du vil have, er lige så stor en beslutning som at vælge dit daglige outfit: Det kan være meget let, men så er der stillingtagen til, om det er praktisk, om det er pænt, om det signalerer den jeg er som person – så ja, det er en større overvejelse at få nye gardiner i huset end først forventet. Vi vil her præsentere dig for de mange typer, du kan vælge imellem, fordi vi kan ikke hjælpe dig – kun vejlede dig.

Praktiske og æstetiske gardiner

Der findes et stort udvalg af gardiner, fordi der er så mange måder et gardin kan se ud på, hvad det skal bruges til. Her er et stort udvalg, så de ved, hvad du bl.a. kan vælge imellem:

  • Rullegardiner: det klassiske gardin, hvor du trækker i en snor for at dække dit vindue. Typisk er rullegardiner meget gennemsigtige, så du stadig får lys ind i rummet uden at det bliver for skarpt.
  • Plisségardiner: Plisségardiner er meget æstetiske. Det er en type gardin, som er monteret til en stang, hvor du så skal fure gardinet hen ad stangen for at dække vinduet. Disse gardiner er typisk tykkere, hvorfor de afskærer meget mere af lyset end andre typer. Til gengæld ser de superlækre ud – både når de er rullet ud, og når de hænger i siderne
  • Mørklægningsgardiner: Vil du gerne have, at rummet er fuldstændig mørkt, når du ruller gardinet for? Så er der anbefalet at anskaffe sig et mørklægningsgardin. Det er gardiner, som er skabt til at holde lyset, når de er nede. Dog er de ikke kedelige. Du kan faktisk få mange gardiner, som har flotte mønstre samtidig med at lukke lyset ude, når du har brug for det.

Har du brug for gardiner, kan du kontakte Jespers gardiner for at høre mere. Udover at sælge og opsætte gardiner, hjælper de også med at rådgive dig, så du bedre er i stand til at træffe en beslutning om, hvilke gardiner der bedst passer til din bolig.