5 grunde til hvorfor du skal blive vognmand

I dette blogindlæg kigger vi på 5 grunde til, at et job som vognmand kan være lige noget for dig. Det er et job, som er lavet til bestemte mennesker. Derfor kan det være værd at overveje, hvis du skal til at vælge dine karrierevej eller er træt af dit nuværende job:

  1. Ingen behov for træning: Jobbet som vognmand er ikke særligt krævende. Faktisk er det mest krævende, at du anskaffer dig et. kørekort til lastbiler eller store biler. Har du det, er du praktisk talt klar til at sætte dig bag rattet.
  2. Jobsikkerhed: Diverse økonomiske kriser og den nuværende corona-krise har vist, at jobmarkedet ikke er særlig stabilt. Enkelte jobs er dog altid relevante, og her er vognmand ét af dem. Der er altid behov for transport af gods, så du vil aldrig komme til at mangle arbejde.
  3. Gode penge og ingen stress: En vognmand får faktisk en overraskende god hyre, selvom der ikke er krav på bestemte færdigheder. Det skyldes både det faktum, at de kører på skæve tidspunkter, og at de skal have dækket særlige behov, når de altid er på farten. Pengene er derfor en form for kompensation, men det er en god sum penge.
  4. Være din egen chef: Hvis du bliver en selvstændig vognmand, hvilket er relativt nemt, finder du hurtigt ud af, at det er dig selv, der styrer, hvornår du har lyst til at køre gods, og hvornår du har fri. Du får samtidig flere penge, fordi betalingen går direkte til dig i stedet for en mellemmand.
  5. Nye steder og nye oplevelser: Vognmænd har et spændende liv. Når de skal ud at køre, er det ofte til nye områder af landet eller til steder uden for Danmark. Du får derfor et indblik i andre kulturer og former for liv, som du normalt ikke ville se på et klassisk kontorjob.