Kurerkørsel i hele Danmark

Brande Kurérservice kører i hele Danmark via deres fastlagte rutekørsel. Derfor er kurérkørsel, hvor der køres fra en lokation til en anden for kun én kunde heller ikke deres ekspertise. Men de fragter dog ofte også gods i forbindelse med deres allerede fastlagte ruter. Derfor er det altid muligt at få fragtet noget med hos Brande Kurérservice, når fragtmændene kører deres vanlige ruter.  Den faste rutekørsel er et led i at køre mere økonomiske og bæredygtige ruter, så der ikke opstår noget spildkørsel.

Kurerkørsel til rette tid, på rette sted og til den rette pris

Vigtigheden af at gods kommer frem til den rette tid, er oftest kundernes højeste prioritet. Derfor er det også en prioritet for Brande Kurérservice, der altid sørger for at overholde aftaler i forhold til tid, sted og pris. Derudover er korte leveringstider også en prioritet. Med udgangspunkt i Brande er der selvsagt længere til Sjælland, men alle store byer omkring Brande såsom Kolding, Vejle og Herning kan nås på under tre kvarter. Alt gods leveres senest 5 hverdage efter, det er blevet afhentet, og ¾ af al gods er leveret inden for 3 hverdage. Derfor behøver tid ikke være lig med penge, når der bliver fragtet gods med Brande Kurérservice.   


Mange års erfaring inden for fragt af gods

Brande Kurérservice har i mange år efterlevet filosofien om hellere at være lidt forud end lidt bagud. Det er en fortsat filosofi i firmaet, som løber stærkt hver dag for at levere gods til tiden og tilbyde en service, som alle i firmaet kan være stolte af. Har du noget, du skal have fragtet, er Brande Kurérservice til din service. Det er muligt at kontakte dem for yderligere information om specifik fragt af gods, så vil de hjælpe dig på vej med en god aftale og pris.