Professionel operation af tunge øjenlåg

Operationen af tunge øjenlåg er det mest udbredte kosmetiske indgreb i verden. Målet med operationen er at fjerne de tunge øjenlåg, der giver gener for rigtigt mange. Begge øjenlåg opereres på samme dag, og det sker ved at speciallægen fjerner overskydende hud med underliggende muskel, og til tider endda også fedt, hvis der er brug for det. Der lægges selvfølgelig en lokalbedøvelse først, og du vil ikke kunne mærke noget smerte overhovedet. Det varer knap en time, hvorefter huden syes sammen med en meget tynd nylontråd. Arret kan på længere sigt ikke ses, men det kan effekterne af indgrebet dog!

Hvem skal opereres for tunge øjenlåg?

Tunge øjenlåg kan påvirke folk forskelligt. Typisk ser de fleste meget trætte og uoplagte ud, når de har tunge øjenlåg, men for andre forværre det faktisk også deres livskvalitet. For nogle tynger det overskydende hud så langt ned på øjenvipperne, at det både trykker på øjenvipperne, men også forværre deres syn. Det kan også lede til irriteret hud, eksem og hovedpine. Der er altså flere grunde til, at folk får opereret deres tunge øjenlåg, og ofte er det for at forbedre deres livskvalitet og udseende.

Er det farligt at blive opereret for tunge øjenlåg?

Operationen er netop den mest udbredte af alle de kosmetiske indgreb på verdens plan, da den netop er så sikker, hurtig og giver gode resultater. Ved at afskaffe dig af dine tunge øjenlåg kan du slippe med nogle af livets gener hurtigt og nemt, og også helt sikkert. Det er ekstremt sjældent, at der er komplikationer efter operationen, og afhængigt af komplikationen kan det hurtigt behandles med enten antibiotika, en ispose eller tur forbi lægen. Det er altså en sikker og nem operation at komme igennem, helt smertefrit.