Hvorfor lugter min kloak?

Der kan være forskellige årsager til at ens kloak lugter. En årsag kan være, at vandlåsen er tørret ud på grund af, at den ikke er blevet brugt i et stykke tid. En anden årsag kan være, at der er skidt og snavs i afløbet, fordi din kloak ikke er blevet renset regelmæssigt. Eller sidst kan en årsag også være, at dit afløb er defekt.  

Afhjælp selv kloaklugt

Du kan sagtens selv forsøge at fjerne dårlig kloaklugt. Hvis årsagen til lugten er vandlåsen eller skidt og snavs i afløbet kan du tænde for vandet og lade det løbe, samt forsøge at rengøre afløbet grundigt. Hvis lugten ikke fjernes med de to metoder, er det meget sandsynligt, at luften skyldes et defekt afløb. Dette vil kræve en professionel kloakmesters ekspertise, da det er fortrinsvis mere omfattende end de to andre metoder.    

Få hjælp af en kloakmester

Det kan være rigtig frustrerende at bøvle med en lugtende kloak. Heldigvis kan en professionel kloakmester hurtigt lokalisere årsagen til problemet, og han ved også, hvordan man afhjælper det. Kontakt din lokale Kloakmester Struer, hvis du heller ikke gider leve med en lugtende kloak længere.