Her er 4 typer vagter, du kan få glæde af på arbejdspladsen

Der findes mange former for vagter: sikkerhedsvagter, centervagter, dørmænd, patruljevagter og mange andre. Måske står du og leder efter den rette vagt til dit næste arrangement eller store begivenhed, eller vil du blot føle dig tryg i hjemmet – så læs med her!

 • Eventvagter:
  En eventvagt er erfaren i at assistere til store events såsom sportskampe eller koncerter, hvor der er tusindvis af mennesker. Disse vagter er naturligvis uddannede i at håndtere mange mennesker samt opretholde et højt sikkerhedsniveau.
 • Butiksvagter:
  Butikvagtens opgave er at sørge for at forebygge indbrud samt andre uroligheder, der kunne opstå i eller udenfor butikken. På den måde beskyttes både varer og mennesker for ubehagelige sammenstød.
 • Livvagter:
  En livvagt assisterer ved transport af personer til og fra arrangementer. De ansættes ofte for kendte og vigtige personer, for at beskytte dem fra pressen og passe på dem under deres rejse. De kan også assistere ved rundvisninger eller besøg på restauranter.
 • Områdevagter:
  En områdevagt patruljerer i områder, hvor der er høj risiko for indbrud. Det kan fx være i sommerhusområder, villa- og industrikvarterer.

Er du privat eller erhvervskunde kan du finde vagtfirmaer, der tilbyder vagter til Odense, så du kan læne dig trygt tilbage og slippe bekymringerne.