Malekursus: Bliv dygtig til at male

Det er vigtigt at fordybe sig i noget, så man slapper af og slipper bekymringerne. Er du en kreativ sjæl, så har du måske allerede gang i lidt af hvert. At være kreativ indebærer mange ting, og man kan være kreativ på mange måder. Måske elsker du at tegne og male, men kunne godt tænke dig at forbedre dine evner? Med hjemmeisolering, færre aktiviteter og de kolde vintermåneder er det en oplagt mulighed at blive indenfor og lære at male.

Vil du være den næste store kunstner?

Let rumpetten og sving dine malerpensler: Med et malekursus er du et skridt tættere på at blive den næste Picasso. Du lærer at male og udvikle dine teknikker, mens du bruger dine sanser og følelser til at skabe noget smukt på lærredet foran dig.

Når du maler, aktiverer du den højre del af hjernen, som oftest betegnes som den kreative hjernehalvdel. Den hjælper os bl.a. med at se ting fra flere perspektiver, og det er også takket være den, at vi kan føle empati med andre. Dermed laver du faktisk lidt hjernegymnastik, mens du slapper af og hygger dig.

Tilmeld dig et malerkursus

Hos Kreativt Fitnesscenter har du mulighed for at tilmelde dig et malekursus i et hyggeligt miljø, hvor du bliver en del af et malefælleskab fyldt med andre kreative mennesker. Man behøver ikke at kunne det hele, før man kommer – det fleste er der jo for at lære at male og blive endnu bedre til det. Fordelen ved at male med andre er, at din motivation forstærkes, og du vil opleve en høj glæde og afstressende atmosfære, når I lærer at male i fællesskab. Det er muligt at tage et malekursus i løbet af en weekend, men kan også tages online, så du kan fordybe dig, når det passer dig.