Gode råd når du skal nedrive dit hus

Husk en nedrivningstilladelse

Står du og skal nedrive dit hus, er der lige nogle vigtige sager, du skal huske, inden I river løs. Før du overhovedet kan gå i gang med nedrivningen, skal du have søgt om en nedrivningstilladelse hos den kommune, som huset befinder sig i. Du skal være opmærksom på, at der skal igangsættes nybyggeri på grunden inden for ét år, som nemlig er en del af nedrivningstilladelsen. Din grund kan altså stå og vente, indtil I pludselig har penge til nybyggeri nogle år senere! Når du søger om en nedrivningstilladelse skal kommunen have diverse informationer, som de kan bruge til at vurdere i forbindelse med nedrivningstilladelsen.

Miljøscreening

Når du så har fat på din nedrivningstilladelse, er der stadig flere sager du skal tage stilling til. Det er f.eks. også en god idé at lave en miljøscreening, inden nedrivningen går i gang. Her kan I kontakte eksperter, der er specialiseret i dette, sådan at I er sikre på, at der ikke er nogle miljøskadelige stoffer i materialerne. Hvordan der skal arbejdes med nedrivningen og hvordan affaldet skal håndteres, kan en miljøscreening også afgøre. Det ville også være rart af dig, hvis du varsler dine naboer mindst to uger før, nedrivningen går i gang!

Få fat på de professionelle

M. L. Larsen Entreprise kan udføre nedrivningen af jeres hus lige som det skal gøres! De har masser af erfaring med nedrivning af huse og kompetente og dygtige medarbejdere. Det er trods alt også nemmere at få at lækkert tilbud hos de professionelle, frem for selv at svinge hammeren løs helt alene (medmindre du dog har lyst til det?). At kontakte dit nedrivningsfirma er altså et oplagt valg!