En skiltemager er vejen til et nyt facadeskilt

Skal du have et nyt facadeskilt eller anden form for grafisk løsning, kan du søge efter en virksomhed eller et skiltefirma, hvor de er eksperter i serigrafi og silketryk. Serigrafi er en oplagt metode til dit nye facadeskilt, da den har en fantastisk lang holdbarhed, og i forhold til udendørs brug kommer du nærmest ikke tættere på permanent holdbarhed.

Hvad er serigrafi?

Serigrafi kaldes også silketryk, og det er en meget populær trykteknik med mange forskellige muligheder. Oprindeligt fremstillede man billeder og grafik på et udvalg af materialer ved at presse blæk gennem en ramme af silkestof. Silken indeholdt motivet, og resten af rammen var dækket af, hvormed man fik det tryk, man gerne ville have. I dag er metoden den samme, men i stedet for silke, bruges der polyester. 

Serigrafi og silketryk teknikken stammer for Asien, men har grundet den høje kvalitet, de mange muligheder og den lange holdbarhed bredt sig ud til resten af verden, hvor den i dag anvendes til rigtig mange forskellige formål, herunder:

  • Skilte
  • Facadetryk
  • Emballager
  • Etiketter
  • CD’er
  • Stearinlys

Serigrafi og silketryk i København

Har du brug for en kompetent virksomhed, hvorigennem du kan få et nyt facadeskilt ved hjælp af serigrafi? Prento er et skiltefirma, som står klar til at hjælpe dig med serigrafi og silketryk i København og omegn. De har mere end 60 år i branchen, og de kan hjælpe dig med at få lige præcis det facadeskilt, som du drømmer om. Hos Prento tilbyder de en række standardløsninger, som f.eks. advarselsskilte, påbudsskilte, lysskilte og facadeskilte, men de tilbyder samtidig også skræddersyede og kundespecifikke løsninger, så du kan få lige præcis det facadetryk, du søger. Kontakt virksomheden og fortæl dem om dine behov, så skal de nok hjælpe dig med at finde en god løsning inden for serigrafi og silketryk til dit nye facadeskilt