Find en dygtig tandlæge nær Søborg

Leder du efter en kompetent tandlæge nær Søborg, er du kommet til det rette sted. Vores Tænder Tandklinik er en professionel og omsorgsfuld tandlægeklink beliggende tæt på Søborg. De har erfaring med mange typer tandbehandlinger samt tandlægeskræk.

Typer af behandlinger

På klinikken nær Søborg, har Vores Tænder Tandklinik erfaring med at behandle en lang række tandproblemer samt almindelige tandbehandlinger, kirurgiske indgreb og kosmetiske indgreb. Først og fremmest er det vigtigt for tandlægerne at tilbyde forebyggende behandlinger, så eventuelle huler i tænderne og andre tandproblemer behandles, før de udvikler sig yderligere.

På klinikken tilbyder de bl.a.:

– Tandeftersyn og tandrensning

– Behandling af knækkede tænder

– Rodbehandling

– Tandregulering

– Fyldninger

– Tandproteser (både hel- og delproteser)

– Akut tandbehandling

Tandlægeskræk? Intet problem

Mange danskere lider af tandlægeskræk, hvor det at gå til tandlægen er en ubehagelig oplevelse. Det betyder, at mange springer over de regelmæssige tandlægebesøg og dermed også vedligeholdelse af tænderne. På klinikken nær Søborg har de erfaring med patienter, der lider af tandskræk. Derfor er det meget vigtigt for dem at tale med den enkelte patient om tandlægeskrækken, samt hvilke ønsker og behov der er i forbindelse med en tandbehandling.

Fair tandlægepriser og nem finansiering

Klinikken tilbyder fair priser på alle deres behandlinger. Er du studerende ydes 20% rabat. Behandlingerne kan ydermere finansieres gennem tilskud fra det offentlige eller gennem tandklinikkens samarbejdspartner DENTI, som tilbyder lån til tandlægeregningen. Gennemsigtighed er vigtig, og derfor kender du altid behandlingens omfang og pris.

En omsorgsfuld tandlægeklinik

Vores Tænder Tandklinik er en omsorgsfuld tandlæge, beliggende tæt på Søborg, hvor du som patient kan stole på, at ethvert tandlægebesøg bliver en god oplevelse. Klinikken stræber efter, at alle behandlinger skal være 100% smertefrie og at tandlægeskræk og bekymringer bliver mødt med omsorg og forståelse. Der tages i høj grad højde for dine personlige behov og ønsker til behandlingerne, så du får den bedst mulige oplevelse. Tandlægerne på klinikken er ikke bange for at tage ansvar for dine tænders ve og vel, og de vejleder dig i, hvordan du bedst selv holder tænderne sunde mellem tandlægebesøgene.