3 gaveideer til veninden

Smykker

Det er din bedste venindes fødselsdag om en uge, og du har stadig ikke bestemt dig over, hvad du skal give hende i gave. Hvad gør du så? Jo, du tænker selvfølgelig over, hvad du kunne vælge. Og når du har tænkt længe nok, vil du højst sandsynligt have overvejet smykker. Hvorfor? Fordi smykker altid virker! Det kan være alt fra ringe til en måne halskæde med ankerord i, øreringe, armbånd osv. Det er altid en kærlig gave – især når der tilføjes et personligt præg med ankerord!

Bog

En bog kan være mange ting. Det kan være din yndlingsnovelle, du bare vil have, din veninde skal læse, til en sjov lille bog, der bare er en hyggelig gave, I sammen kan grine ad! Men en bog kan også være en fotobog – bare tænk på alle de gode minder, du kunne sætte i den, som din veninde helt klart ville elske at have samlet! Giver du fotobogen et særligt præg og sat billederne pænt op og skrevet små notater eller citater her og der, så er det en klar vinder!

Oplevelser

Men måske er du stadig ikke overbevist. Du har givet så mange smykker så mange gange før, at det umuligt ville kunne gøre et indtryk igen. Eller måske tænker du ikke, at nogen former for bøger er valget denne gang. Hvad er der så tilbage? Jo, en gave, du ikke burde glemme, som du egentlig altid kan give, er endnu flere oplevelser! Du kan altid planlægge en sjov event, restaurantbesøg eller udflugtstur med din veninde, så I kan få skabt endnu flere oplevelser og minder med hinanden, som I altid kan se tilbage på og grine – og måske også få taget flere billeder til den kommende fotobog!