Sådan bruges flamingokasser i erhverv og private hjem

Enhver virksomhed og privat husejer har som minimum én ting til fælles: Et stort ønske om gode og alsidige opbevaringsløsninger, der kan bruges på et væld af forskellige måder. Det gælder både for vores madvarer, vinterudstyr og diverse produkter, der alle har brug for et sted eller en kasse, de kan bo i, så det er nemt både at transportere og finde, når behovet opstår. I erhverv er særligt flamingokassen blevet en populær opbevarings- og transportløsning grundet skummets mange, gode egenskaber. Derfor har du som privatperson garanteret også fået leveret fx madvarer eller skrøbelige elementer i en flamingokasse, som du forhåbentlig har genbrugt til opbevaring, DIY-projekter eller noget helt tredje. I dette indlæg kan du læse mere om, hvorfor flamingokassen bliver brugt så flittigt i erhvervslivet, og hvad du kan bruge dem til i hjemmet.

Flamingokasser: En velisoleret termokasse

Flamingokasser bliver også kaldt for termokasser, fordi en af flamingokassens primære egenskaber er den enormt gode isoleringsevne. Flamingokasser bliver derfor også brugt med stor succes af fx cateringvirksomheder, der har behov for at kunne levere mad i fødevaregodkendte kasser, der både kan holde på varmen eller kulden af den givne madvare. Derudover bruges flamingokasser også til transport af skrøbelige genstande, da skummet er hårdt, men nænsomt, og fordi man nemt kan forme præcise aftegninger af genstandene ned i skummet, så de ikke vælter rundt i kassen.

Sådan kan du bruge din flamingokasse derhjemme

Grundet flamingokassens gode isoleringsevne kan du fx bruge din overskydende flamingokasse til at opbevare ting på loftet eller i kælderen, som der ellers nemt kunne gå fugt i. Det gælder alt fra tøj til bøger, som ellers er meget udsatte for fugt under opbevaring. Du kan også bruge flamingokassen til et helt særligt DIY-projekt: et sous vide kar. Ja, den er god nok – en flamingokasse er det ideelle kar at bruge til sous vide, så hvis du drømmer om at lave noget perfekt tilberedt kød uden svinkeærinder, så er en sous vide flamingokasse det perfekte projekt at gå i kast med.