Derfor skal du overveje stresscoaching

Vi lever i et samfund, hvor alt foretages i højt tempo. Vores arbejdspladser kræver effektive og hurtige resultater – og det samme gør vores privatliv som regel. Dette medfører, at flere og flere danskere kæmper med stress. Stress er en tilstand, der kommer af at man er overbelastet psykisk såvel som fysisk. Denne tilstand opstår, når ydre faktorer kræver mere af den enkelte, end vedkommende er i stand til. Man overstiger med andre ord de ressourcer, som man har. Som følge heraf kan man opleve at blive svimmel, få svedeture, hjertebanken eller angst for normale aktiviteter. Når man har stress, mister man nemlig det overskud, man normalvis har. Der er dog meget, man kan gøre for at bekæmpe denne tilstand. Man kan blandt andet søge hjælp hos en stresscoach.

Bekæmp stress med stresscoaching

En stresscoach er uddannet i at vejlede folk ud af stress såvel som at forebygge symptomerne på stress. Stresscoaching er et skræddersyet forløb, der er målrettet stressramte personer i alle aldersgrupper. Forløbet er som regel struktureret i 5-10 coachingsessioner, hvor den stressramte får redskaber til at håndtere fremtidige situationer, hvor vedkommende kan føle sig stresset. Under et forløb med en stresscoach vil man blive klogere på ens tanker såvel som de bekymringer, der kan få stress til at blusse op. Ved hjælp af stresscoaching vil man blandt andet opleve at få sin energibalance tilbage, så man er i stand til at opbygge en større livskvalitet.

Sæt dit helbred først

Stress forsvinder ikke fra den ene dag til den anden, men kræver i de fleste tilfælde et stort arbejde. Når man er stresset, føler man sig som regel som en anden – og for at komme tilbage til sig selv kræver det viljestyrke. Med hjælp fra en stresscoach tager man et aktivt valg om at få en bedre tilværelse, hvor de glade stunder fylder mere end de stressfulde. Hvis du har været stresset, er stresset eller har mistanke om, at du kunne blive det, er det således en god idé at gå til stresscoaching.