Mangler du kontorplads?

Det er ikke kun boligmarkedet, der er trængt for privatkunder. Men lige såvel for erhvervsdrivende kan det være svært at få fat i de rette kontorbygninger med den fornødne plads til en overkommelig pris, der er til at betale sig fra uden at gå bankerot inden ugens udgang. Især for en virksomhed som oplever stigende interesse og vækst, kan det pludselig være nødvendigt at ansætte nye medarbejdere, som derved også skal have en kontorplads. Det kan tage tid at finde den rette kontorplads. Derfor er en kontorpavillon en oplagt løsning for virksomheden, som mangler mere eller mindre akut kontorplads. Men selvfølgelig også for virksomheder der søger en mere permanent kontorplads.    

Kontorpavilloner giver plads til vækst

Alle der har prøvet at være medarbejdere og måske endda også været ledere ved, at arbejdsmiljø betyder alt, når man skal måle både medarbejdertilfredshed men også medarbejdereffektivitet. Hvis medarbejdere oplever, at der ikke er de rette faciliteter for at de trives på arbejdspladsen, kan det have fatale konsekvenser for din virksomhed. Arbejdsmiljø er både fysisk og psykisk. Det fysiske arbejdsmiljø kan du sikre ved at leje en kontopavillon, så du kan sikre, at der er et behageligt indeklima, og at dine medarbejdere ikke sidder som sild i en tønde sammen med deres arbejdskollegaer. Derudover skaber ekstra kontorplads også de fornødne muligheder for vækst. Så skal du ikke holde dig tilbage med at tage spændende opgaver ind, fordi du ikke har plads til at ansætte nye medarbejdere på grund af manglende plads.      

Midlertidig eller længerevarende løsning  

Mobilhouse A/S tilbyder udlejning af pavilloner, som er en mulighed for dig, der mangler enten en midlertidig eller længerevarende løsning, så din virksomhed har mulighed for at udfolde sig.  Der findes både standard kontorpavilloner og speciallavede pavilloner, så du får en kontorplads, der lever op til lige netop dine behov. Modsat hvad du måske forventer af en pavillon, kan de både leveres med både gulvvarme, ventilation så indeklimaet sikres og også solceller, hvis du ønsker en kontorplads, der anvender klimavenligenergi til opvarmning. Derfor behøver en kontorpavillon altså ikke være et kompromis, men den kan leve op til præcis de samme standarder som en regulær kontorbygning eller kontorplads.