Få penge for dit skrot

Kører du altid på lossepladsen med dit skrot, når du skal have tømt ud derhjemme, eller når du har byggeaffald, du skal af med? Du kan faktisk få penge for dit skrot! Læs med her, bliv klogere og find ud af hvordan!

Skrotter du værdifuldt affald?

Plejer du normalt at køre på lossepladsen, når du har metal eller jern, du skal af med, kan det faktisk være, at du går glip af penge, du kunne have brugt på noget andet. Selvom du ikke selv kan bruge rester af gammelt metal, betyder det nemlig ikke, at andre ikke kan. Hvis du kører til en skrothandler næste gang du skal af med jern- eller metalskrot, kan du faktisk få en god sum penge for skrottet.

En skrothandler tager som regel både imod jern, metal, aluminium, messing og lignende, og du kan naturligvis altid ringe på forhånd og høre, og det, du har på lager, kan være noget værd.

Miljøvenlig håndtering af byggeaffald

Udover at du får penge for at køre dit skrot til en skrothandler, er der faktisk flere fordele ved at gøre netop dette. Når en skrothandler skal håndtere dit skrot, er du nemlig sikker på, at håndteringen sker så miljøvenligt som muligt, og skrothandleren vil sørge for, at dit jernaffald ender de rigtige steder. Derfor kan du med god samvittighed hjælpe både dig selv og andre ved at køre til en skrothandler i Midtjylland, når du har skrot, der skal håndteres.