Advokatfirma med fokus på kunden

Kaiser Domino advokatfirma er en virksomhed med en bred kompetencerække, når det kommer til jura. Uanset om du er privat eller erhvervsdrivende, er virksomheden i stand til at hjælpe dig med juridiske problemstillinger inden for erhvervs- og virksomhedsrådgivning, bolig og byggeri, inddrivelse og tvister.

Af det nedenstående fremgår nogle af de områder, de har kompetencer inden for:

  • Arbejds- og ansættelsesret
  • Bank og finansieringsret
  • Bestyrelsesarbejde
  • Bygge og entrepriseret
  • Forsikring og erstatningsret
  • Inkasso og insolvensret Iværksætterrådgivning
  • Leasing

Kaiser Domino tilbyder juridisk rådgivning og forretningssparring til virksomheder store som små. Med virksomhedens brede kompetencevifte i mente kan de klare alle opgaver og hjælpe i alle typer af situationer. Selv små detaljer kan have en afgørende betydning i hverdagen for nogle virksomheder, og det kan være meget svært at holde styr på alle de juridiske aspekter af forretningen, hvorfor det kan være ideelt at få hjælp af en erfaren erhvervsadvokat, der kan besvare dine spørgsmål og løse dine juridiske problemer.

Juridisk rådgivning ifm. køb og salg af bolig

Uanset om du er privat kunde eller erhvervsdrivende, kan Kaiser Domino hjælpe dig med de juridiske aspekter, når der skal foretages boligkøb.

Hvis du er privat kunde, hjælper Kaiser Domino der med at købe eller sælge parcelhus, ejerlejlighed, andelsbolig, byggegrund, fritidslandbrug og sommerhus. Hvis du som privatperson synes, at papirarbejdet er uoverskueligt, kan advokatfirmaet hjælpe dig med at gøre købet eller salget til en let og overskuelig proces.

Hvis du er erhvervsdrivende, kan det også være en stor fordel at gøre brug af en dygtig boligadvokat, der kan hjælpe dig med køb og salg af produktionsejendomme, erhvervsejendomme og boligudlejningsejendomme. Ved at kontakte Kaiser Domino får du en advokat, der kan hjælpe dig med de juridiske, strategiske og forretningsmæssige problemstillinger i forbindelse med køb og salg af ejendomme.