Tag i svømmehallen med hele familien

Her om vinteren kan det være svært at finde på nogle aktiviteter uden for hjemmet. Især nogle som hele familien kan deltage i sammen. For vejret er gråt og koldt, og så ender det ofte med, at man bliver hjemme. Et godt forslag til en aktivitet, som I kan nyde sammen hele familien, er at tage i svømmehallen. Det er der flere fordele ved. Dem kan du læse mere om her. Du kan eksempelvis tage familien med i svømmehal i Silkeborg for at få en sjov dag sammen.

Få en pause fra hverdagen med sjov i svømmehallen

En tur i svømmehallen kan være et sjovt og anderledes afbræk fra en ellers ensformig hverdag. Her får du nogle fif til, hvad I kan lave i svømmehallen som familie:

  • Ungerne kan tage en tur i vandrutsjebanen eller hoppe fra vipperne.
  • Du som forælder kan tage en god lang svømmetur i banebassinet. Så er dagens motion også klaret.
  • I kan hygge jer alle sammen i børnebassinet med alle de sjove legeting.
  • Selv de mindste kan få en tur i vandet i varmtvandsbassinet for babyer.
  • I kan slutte dagen af med hotdogs og sodavand fra cafeteriet.

Vær aktive sammen

Svømmehallen giver jer altså en oplagt mulighed for at komme lidt væk fra de vante rammer og udforske jeres lokale omgivelser en smule. Det er samtidig en god måde for jer at være aktive sammen som familie. Ved at hoppe på vipper og svømme får I alle sammen brugt jeres kroppe. Netop derfor kan det garanteres, at børnene er trætte, når I kommer hjem, så I som forældre kan få en lille pause og slappe af. Tag for eksempel i svømmehallen i Them Hallerne. Her finder I også en sauna, så I kan koble helt af efter en tur i vandet.