Skal din virksomhed bruge en ERP-løsning?

Hvad er ERP-systemer?

Det er sikkert langt fra alle, der ved, hvad et ERP-system er, selvom mange forskellige slags virksomheder nu til dags garanteret gør brug af et. Et ERP-system er et elektronisk system, der hjælper virksomheder af forskellige størrelser med at håndtere og skabe overblik over en lang række ting indenfor virksomheden, blandt andet virksomhedens økonomi, lager, produktion, medarbejdere og meget mere.

ERP står for Enterprise Ressource Planning, og som navnet faktisk antyder, er ”ressourceplanlægning” egentligt ret dækkende for, hvad ERP-systemer tilbyder virksomheder. Et ERP-system samler alle virksomhedens essentielle oplysninger i ét samlet system, så det er nemmest og mest overskueligt for virksomhedens medarbejdere at finde rundt i og det med mange medarbejdere på tværs af afdelinger.

På nuværende tidspunkt findes der en lang række forskellige ERP-systemer på markedet. Én af disse er Navision.

Hvad er Navision?

Navision er blot et af de dansk udviklede økonomisystemer, der i dag brillerer på markedet. Systemet er et Microsoft program, der i udseende minder om Microsoft Office og Microsoft Windows, hvorfor det i et enkelt design er nemt for den Microsoft-vante bruger.

Navision er dog ikke et nyt produkt på markedet, faktisk har det eksisteret siden 1995, men efter en fusion med danske Damgaard i år 2000, der også specialiserede sig i ERP-systemer, er Navision-systemet og Damgaards C5-system blevet til ét samlet og optimalt produkt. Nu kaldes dette system Business Central, der fungerer som den samlede central for alle virksomhedens afdelinger.

Har du brug for en professionel Navision-løsning, er Business Central altså nu svaret for dig og din virksomhed. Navision integrerer oplysninger fra hele virksomheden og giver agile og tidsbesparende arbejdsprocesser til dig og dine medarbejdere.

Navision kan naturligvis tilgås fra diverse computere, men også gennem internetbrowsere på en iPad og gør det derfor muligt for alle at være opdateret på virksomheden.