Sådan vælger du de rette gardiner til hjemmet

Forskellige slags gardiner

Når du skal finde de rette gardiner til hjemmet, bør du overveje hvilken af de forskellige typer af gardiner, der kunne passe din stil og behov bedst. De typiske slags gardiner, som du støder på, er: foldegardiner (liftgardin), lamelgardin, multishade, panelgardiner, persienner, plisségardiner, rullegardiner, duo-rullegardiner og stofgardiner. De forskellige slags gardiner har hver sine fordele, som gennemgås i næste afsnit.

Fordele og ulemper ved de forskellige slags gardiner

Foldegardiner er en populær løsning, når du vil have stof og blød stil. Fordelen er, at de nærmest kan syes i alt slags stof, og de kan også fores med mørklæggende stof på bagsiden. Lamelgardiner er gode til større vinduer og er en let og moderne stil. Multishade kan ses som en kombination af persienner og rullegardiner. Panelgardiner er en nem måde at få noget stof i hjemmet, hvor du også kan samle flere forskellige stykker stof, sådan at du kan lave lige den farvekombination, der passer dig. Persienner er en klassiker, der er nemme til at regulere sollyset med. Rullegardinet er også en kendt løsning for solafskærmning, og duo-rullegardinet er en videre udvikling af denne klassiker. Duo-rullegardinet består af et dobbelt stof-lag, der giver en masse fleksibilitet ift. kombinationer af stof og mørklægning og lysindfald i rummet.

Professionel hjælp til gardiner i Aarhus

Bor du nær Galten, så er Fuglsang Gardiner det rette sted, hvor du kan få hjælp og rådgivning med gardiner. Siden 1998 har Fuglsang Gardiner udviklet og forfinet deres viden inden for alt vedrørende gardiner, og de sætter en stor ære i at tilbyde pålidelig rådgivning og vejledning. Skal du finde de rette gardiner til dit hjem, og bor du nær Galten, kan du med fordel besøge Fuglsang Gardiner: her kan du lære mere om alle slags gardiner og finde lige det, der passer dit hjem.