Mange muligheder med glasvægge

Glasvægge giver et moderne og trendy udtryk, og der er efterhånden rigtig mange muligheder med forskellige varianter. Overvejer du at få glasvægge hjemme i din bolig eller til kontoret i din virksomhed? Læs med her og hør fordelene ved glasvægge, og hvordan de kan bruges i din indretning.

Fordele ved glasvægge

Der er flere forskellige fordele ved glasvægge, som du kan nyde godt af, hvis du beslutter dig for, at det er løsningen til dit kontor eller hjemme i din bolig. Med glasvægge vil du blandt andet få:

  • Et nyskabende og eksklusivt look, der kan give et friskt pust til rummet
  • Et godt lysindfald
  • God akustik i rummet

Desuden kan du vælge mellem flere forskellige farver på både glas og stel, og du kan vælge mønster eller flot print i glasvæggene. Mulighederne er mange, og du vil kunne skabe lige præcis det udtryk, du ønsker. 

Glasvægge som skillevægge

Et sted, hvor glasvægge er det oplagte valg, er, hvis du mangler skillevægge eller anden form for væg, der kan være med til at skabe et kontor. Glasvæggene findes i mange forskellige former, og du kan få alt lige fra glasvægge, der går fra gulv til luft, så du kan skabe et helt aflukket rum, og du kan få glasvægge, der bare bruges som afskærmning. Mulighederne er mange, og det er kun din fantasi, der sætter grænserne. Glasvæggene kan nemlig leveres i lige præcis de mål, som du ønsker.