Maanesten Smykker

Smykker fra Maanesten er det helt nye – det enkle smykke til den komplekse kvinde. Udvalget består af fingerringe, armbånd, øreringe eller armringe, som kan sammensættes i ubegrænsede måder for at give den stil, som du ønsker. I stedet for at masseproducere indhold uden så mange særrlige træk, har Maanesten ekstra kant. De gør ikke deres smykker for flashy – i stedet er meningen med det minimalistiske design, at smykker skal blive lagt mærke til, men de skal ikke være så iøjefaldende, at de fjerner fokus fra kvinden, som bærer dem. Det er derfor en meget personlig gave til dig selv eller din veninde at få noget fra Maanesten.

Det organiske er altid udgangspunktet for smykkernes stil. Maanesten har det gode øje for smykker, som passer ind med dit udtryk. Samtidig har de også udvalgt særlige former, som er tidsløse, hvorfor du vil opleve, at de går igen i flere kollektioner. Det bidrager også til at minimere overproduktion – ved at genbruge materialer og skabeloner er der ikke behov for unødvendig produktion af materialer. Det særlige er dog, at de anvender formerne til at ramme sæsonens tidsånd. Derfor vil du opleve små variationer på smykker fra forskellige årgange.

Maanesten Smykker er også utroligt populære, fordi de er smukke, men til en fordelagtig pris. For at give dig det særlige look ved sammensætning af ringe og bånd, kræver det mere end ét smykke. Dog er det et mindre problem, da du kan få flere smykker til sammensætning for ikke så mange penge. Til gengæld er kvaliteten ikke dårlig af den grund. Den anerkendte hovedstad for ædelstene og -metaller, Jaipur i Indien, fremstiller smykkerne. Dygtige guldsmede anvender kvalitetsguld og -sølv til at fremstille de smykker, som du ser i Maanestens butikker. Du kan derfor være sikker på, at dine smykker kan holde i længere tid end billige smykker, hvor det billige metal indeholder nikkel. Det er derfor ikke sundhedsskadeligt for dig at gå med Maanesten i længere tid. Til gengæld vil du ikke opleve, at de mister deres glans. Faktisk vil du opleve, at efter mange år vil de stadig skinne, som den første dag du købte dem.