Indretning af mødelokaler


De fleste har en idé om, hvordan det traditionelle mødelokale ser ud. Der er nogle behagelige stole placeret ved et langbord og måske et pænt maleri på væggen og så er idéen om et mødelokale ellers ret tæt på at være lige i skabet. Dog er der ved indretningen af et mødelokale mange væsentlige faktorer, som har en stor indflydelse på, hvordan ens mødelokale opnår den bedste funktionalitet. Alt det udenom selve lokalets indretning og udseende er også vigtigt, nemlig mødelokalets AV-udstyr.

Vælg det rette AV-udstyr til mødelokaler

I forbindelse med at indrette ens mødelokale er det ikke altid, man er bevidst om, hvor vigtigt et element det rigtige AV-udstyr er. AV-udstyr til mødelokaler dækker over en bred vifte af produkter såsom lys, projektorer, monitorer, skærme og højtalere. Det er heller ikke lige meget, hvordan ens AV-udstyr er placeret. Der er enkelte meget simple regler for implementering af AV-udstyr til mødelokaler. Nogle af dem er bl.a.:
Skærmstørrelsen skal passe til størrelsen på mødelokalet, og samtidigt skal skærmen placeres korrekt i forhold til mødelokalets indretning og lysindfald.
Højtalere skal placeres, så de distribuerer en ensartet lyd i hele mødelokalet uanset, hvor man sidder.
Skærmtypen er heller ikke uvæsentlig. I nogle mødelokaler passer en storskærm bedre ind end et lærred og omvendt.

AV-udstyr til udlejning eller investering

Det kan være svært at træffe de rigtige valg i forhold til implementering af AV-udstyr til mødelokaler. Hvis man vælger at leje sit AV-udstyr, er man som oftest garanteret fuld service og vedligeholdelse af udstyret. Heriblandt også service på udstyr der fejler eller på anden måde ikke fungerer optimalt. Man kan også få rådgivning til integreringen og valg af AV-udstyr til ens mødelokale, hvis man er i tvivl om, hvilket AV-udstyr der passer bedst til ens mødelokale.