Hvornår skal jeg hyre en tømrer?

Har du købte et “håndværkertilbud”?

Der er gået sport i at købe de huse, der hører under fællesbetegnelsen “håndværkertilbud”. Som betegnelsen indikerer er det huse, der er udbudt billigt, men kræver en kærlig hånd af en håndværker for måske overhovedet at kunne fungere som et hus igen. I sådanne tilfælde er der dog alligevel mange private uden håndværksmæssig baggrund, der bliver fristet og tænker, at det kan de da sagtens selv klare.  Realiteten bliver dog hurtigt en anden, når du ikke selv har færdighederne.

Få professionel hjælp af en tømrer

En tømrer er den typer af håndværker, der er specialiseret i at arbejde med træ. Derfor er arbejdsopgaver så som opsætning af køkken, taglægning, gulvlægning og isolering bare nogle af de opgaver, som en tømrer kan varetage. Tømreren arbejder både med nybyg, ombygning og renovering. Derfor er det en rigtig god idé, at hyre en professionel håndværker, når du står med arbejdsopgaver, som du ikke selv er ekspert i at løse.  

Når du får professionel hjælp til at udføre håndværksmæssige opgaver, sætter du hverken din egen eller dit hjems sikkerhed i fare. Derudover er du sikret garanti ved at hyre en autoriseret tømrer, hvor du har mulighed for at reklamere, hvis du finder fejl i de opgaver, som tømreren har udført.

Undersøg udbuddet af tømrere

Inden du hyrer en tømrer til at hjælpe dig med dit “håndværkertilbud” eller opsætning af et nyt køkken, er det en god idé at undersøge udbuddet og eventuelt indhente tilbud fra flere forskellige tømrere. Hvis du bor i Aarhus, kan du undersøge Murefirma Michael Bruhn Aps, som er en anbefalelsesværdig tømrer i Aarhus og omegn. Det kan også være en fordel for dig at vælge en tømrer, der også varetager entrepriser, så du har en, der kan varetage ansvaret for andre håndværkere, hvis du skal lave en større renovering eller ombygning.