Hvorfor du bør vælge plisségardiner

Hvis du ønsker et gardin til dit hjem, som er yderst fleksibelt og også pænt på samme tid kan det være, du skal anskaffe dig plisségardiner. Disse hænger allerede i rigtig mange danske hjem, og det er der altså en helt klar grund til.

Plisségardiner kan fås som Up and Down-gardiner, hvilket betyder, at de hænger i den øverste del af vinduet og derefter kan justeres hhv. op og ned i den vertikale akse. Denne fylder så godt som ingenting, når den er rullet op og kan på den anden side komme til at fylde hele vinduet, når den er rullet ned.

Prismæssigt ligger denne type gardin i samme prisleje som mange andre gardiner. Det vil selvfølgelig blive dyrere, hvis du behøver gardiner, der skal bruge specialmål, men dette vil også gøre sig gældende for alle andre typer gardiner.

Med et plisségardin får du altså et flot, enormt fleksibelt gardin, du kan tilpasse lige præcis som du ønsker. Der er nemlig alle de farver, du kan drømme om, således de passer perfekt til indretningen. Du kan også få plisségardiner med forskellige design, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for dit gardinlook.