Hvilke typer af healing findes der

Healing betyder at gøre hel

En healers opgave er at være kanel for en energi, som kan bidrage til at gøre kunden hel igen. Når man taler om at gøre hel, handler det om at skabe balance i det enkelte individ og komme væk med ubalance, der må være indeni den enkelte. Der findes flere forskellige former for healing. De mest udbrede healingsformer er Kanaliseret healing, Håndspålæggelse, Aura healing og Chakra healing.

Hvad kan healing hjælpe med?

Hver enkelt healingsform har sine fordele og indgangsvinkler til healing. I det store hele uanset healingsform hjælper healing med at skabe balance i både krop og sind. Healing kan være ideelt for mennesker, der har oplevet en traumatisk hændelse, hvor sindet er i ubalance. Det kan også være, at en hård oplevelse er blevet til et fysisk symptom, hvor healing vil afhjælpe dit chakra med at give slip på den følelse.

Find en healer der passer til dig

Der kan være stor forskel på healere, og der er ikke én præcis måde at udføre healing på. Men hvis du er nysgerrig på at prøve healing, bør du opsøge en professionel, som kan guide dig i processen. Bor du tæt på Ringsted eller Næstved, kan du opsøge healing i Glumsø. Det vigtigste er her, at du som kunde er opmærksom på energien indeni dig. Der er noget, der virker for dig, og der er noget, der ikke vil virke for dig. Det er vigtigt, at du finder den healingsform, der er bedst for dig. Det hjælper healeren dig med.