Hjælp til opstart af virksomhed

Hvis du går med tankerne om at starte din egen virksomhed, kan det være meget afgørende at få et par gode råd med på vejen, hvilket kan give dig den bedste start.

Skal din virksomhed være på hobbyplan eller fuldtid?

Hvis du forventer at få en omsætning på mere end 50.000 kr. inden for en 12-måneders periode, skal du CVR-registrere din virksomhed, da den dermed anses for at være en virksomhed på fuldtid.

Hvis du derimod ikke forventer at omsætte for mere end 50.000 kr. inden for en 12-måneders periode, går virksomheden under betegnelsen ”hobby”, hvorfor du ikke behøver at CVR-registrere den.

Har du lavet en forretningsplan?

Før du opretter din virksomhed, er det vigtigt, at du laver en forretningsplan, der er så udførlig som muligt. Grunden til, at dette er en god ide, hænger sammen med, at forretningsplanen er den røde tråd, du kommer til at følge, når der skal træffes beslutninger. Dog skal du være opmærksom på, at der er elementer i forretningsplanen, som løbende kan ændre sig.

Kontakt en revisor i forbindelse med opstart af din virksomhed

Inden du starter din nye virksomhed, kan det på forhånd være en meget god ide at rådføre sig med en dygtig revisor, der kan hjælpe dig med at få et overblik over din økonomiske situation. Hvis du bor på Sydsjælland, kan du få hjælp til opstart af din virksomhed i Næstved.