Grupperejser er godt

I tiden giver det mere og mere mening at prioritere at køre på ferie eller mindre familieture fremfor at flyve. Det er både af økonomiske årsager såvel som praktiske, men naturligvis særligt miljømæssige årsager. Når du eller I som familie prioriterer at køre fremfor at flyve, er I med til at mindske det CO2-udslip, der helt naturligt knytter sig til ferier. I dette indlæg kan du blive klogere på, hvordan grupperejser kan være en ideel måde at rejse på, og hvordan man bedst får stablet en sådan på benene.

Grupperejser via bus – praktisk, hyggeligt, billigt

Grupperejser er blevet enormt populære i takt med, at vi som folk er blevet mere miljøbevidste samt, at bus- og turistvirksomheder er blevet opmærksomme på efterspørgslen. I dag kan du blive kørt hele vejen til syden, og du kan gøre det i fællesskab med andre, der har den samme destination som dig. Det gør dig fri at bekymringer omkring, hvem der skal holde sig vågen til at køre, om bilen nu også kan holde til strækningen, og om jeres mindste kan holde til at flyve en længere distance. Eftersom der er tale om grupperejser via bus, er der ofte også en stor økonomisk fordel at hente i denne måde at rejse på. Her er I måske nogen og 20 mennesker, der er fælles om transportudgiften – og så er det en hyggelig måde at danne nye relationer på.

Pakkeløsning: lej en bus med chauffør fra samme sted

Hvis I er en større gruppe eller en stor familie på måske 15-20 mennesker, der skal til den samme destination, kan I oprette jeres egen grupperejse. Når I skal dette, er det en stor fordel for jer at vælge en virksomhed, der kan sørge for både køretøj og chauffør, så I ikke skal bakse med at hente en chauffør ind et andet sted fra. Det er også bedre end selv at give sig i kast med at være føreren i større køretøjer. Her får du i stedet en professionel chauffør, der har de rette kompetencer på plads. Lej en bus med chauffør og kom på dit livs rejse denne sommer.