Gode råd til opbevaring af møbler under flytning

Det er ikke altid, at der er et gnidningsfrit overlap mellem, at du skal flytte ud af din bolig, og at din næste bolig står klar til indflytning. Derfor kan der blive brug for opbevaring. Det er også en smart idé at finde en mulighed for opbevaring, hvis du flytter fra en større bolig til en mindre, så I ikke behøver vide med det samme, hvad I skal have med, og hvad I ikke kan have med. Ofte kan en flytteforretning hjælpe jer med dette, da de selv sørger for tørre og ventilerede lagerfaciliteter til de af deres kunder, der måtte have et behov for det.  

Hvis du er midlertidigt væk fra din bolig

Hvis du står og skal væk fra din bolig i en periode uden at skulle flytte ind i noget andet, så er opbevaring en rigtig god mulighed. Måske skal du udstationeres eller arbejde i udlandet, hvor du ikke kan få dine ting med. Det kan også være, at du står i den uheldige situation, at din lejlighed er blevet opsagt med kort varsel. Vælg derfor en virksomhed, der uanset opgavens karakter, vil gå til opgaven at opbevare dine ting med samvittighed, respekt og en rettidig omhu, der kan forhindre uforudsete problemer.

Spar penge ved at pladsmaksimere

Hvis du føler, at det kan være træls at betale penge for at opbevare ting, som du i perioden egentlig ikke får gavn af, kan du med fordel overveje andre alternativer. Det kan eksempelvis være, at nogle af dine venner eller familie har plads til at have noget stående i en midlertidig periode. Du kan også spare penge under opbevaring ved at sørge for at pakke dine ting bedst muligt sammen, så de fylder mindre, og herefter sørge for, at pladsen, du låner, er udnyttet optimalt.