Gode grunde til at få erhvervsrengøring

Ordentlig rengøring på arbejdspladsen bidrager til et bedre arbejdsmiljø og trivsel blandt medarbejderne. Dog er der ikke altid tid til at gøre rent, hvilket kan resultere i en alt for sjælden rengøring. Det kan man heldigvis få hjælp til.

Hvad indebærer en erhvervsrengøring?

Med en erhvervsrengøring udføres rengøringen på arbejdspladsen af professionelle rengøringsfirmaer. Rengøring er et hvidt begreb, og hvad en erhvervsrengøring indebærer afhænger kort sagt af den enkelte virksomheds behov. Et rengøringsfirma kan bl.a. hjælpe med at gøre hovedrent, vaske trapper, vinduespudsning, rensning af gardiner samt rengøring af fællesområder og toiletter. Det er muligt at indgå specifikke aftaler, så erhvervsrengøringen passer til virksomhedens behov samt ønsker til, hvor ofte der skal gøres rent.

Fordele ved erhvervsrengøring

Når man outsourcer rengøringen til et professionelt rengøringsfirma, er man sikker på, at tingene bliver gjort ordentlig og regelmæssigt efter behov. Rengøring bidrager til et bedre indeklima på arbejdspladsen samt højere trivsel, hvorfor det er en god investering for både dig og dine kollegaer. Dermed slipper man altså også for at bruge tid på at uddelegere rengøringspligter blandt personalet, og kan i stedet bruge tiden på de vigtigste opgaver. En anden fordel er, at det kan trækkes fra som servicefradag, så det fylder lidt mindre i det samlede budget.

Vigtigt med faste rutiner

Selvom I vælger at gøre brug af erhvervsrengøring i virksomheden, vil det stadig være en god idé med nogle faste rutiner ift. oprydning på arbejdspladsen. Det kan fx indebære, at man husker at rydde sin arbejdsstation, inden man går hjem, og tømning af opvaskemaskinen.

Erhvervsrengøring med Manum Service

Manum Service tilbyder professionel erhvervsrengøring på Sjælland. De hjælper både små og store virksomheder med rengøringen af:

– Skriveborde og arbejdsstationer

– Trappevask og trapperens

– Toiletter

– Møderum og frokoststuer

– … og meget mere

Det er muligt at aftale en fast erhvervsrengøring, så I altid er sikre på, at hygiejnen er i top.