Gode behandlerstole til terapeuter og massører


Arbejder du som massør eller terapeut, kender du helt sikkert vigtigheden af en god behandlerstol. Det er essentielt at kunne flytte sig agilt på stolen, og da man sidder meget ned i løbet af dagen, er det også vigtigt, at stolen inviterer til en aktiv siddestilling, da man ellers kan få ondt i ryggen. Det er dog forskelligt fra person til person, hvilken type behandlerstol man bedst kan lide. Nogle foretrækker den klassiske sadelstol, som giver stor fleksibilitet og fri bevægelse, mens andre foretrækker behandlerstole med rygstøtte, som i højere grad giver stabilitet.

Hvilken behandlerstol skal jeg vælge?


Valg af behandlerstol kommer helt an på personlige præferencer, og der er ikke én type stole, der er den rigtige for alle – uanset erhverv. Dog kan man generelt sige, at det er en god idé at investere i en ergonomisk behandlerstol – specielt hvis man sidder meget ned i løbet af sin arbejdsdag. En ergonomisk behandlerstol, som eksempelvis en sadelstol, inviterer til en aktiv siddestilling og styrker din core. Det gør, at du styrker ryggen, selvom du sidder ned hver dag. Når alt kommer til alt, er det dog et spørgsmål om personlige præferencer, hvad man er til.

Få professionel rådgivning

Der findes masser af udbydere af gode behandlerstole, men det er en god idé at vælge en udbyder, der beskæftiger sig med stole til lige præcis det erhverv, du arbejder inden for. Er du eksempelvis massør, bør du tage fat i en udbyder af behandlerstole lavet specifikt til massører. På den måde sikrer du, at du får lige præcis den stol, du har brug for, idet udbyderen med garanti kan give kompetent og faglig rådgivning på området.