Forskelle adgangskontrolsystemer

Hvis du står som virksomhed og har brug for installering af adgangskontrolsystemer, skal du nok overveje, hvilket system der passer bedst til dit sikkerhedsniveau, brugervenlig og størrelse på virksomheden. Det er ikke kun prisen, som er forskellig – hver type adgangskontrol er skabt for en bestemt type beskyttelse.

Hvis du kigger på Smartair og Salto-systemer til adgangskontrol, har du et sikkert system, som er meget brugervenligt. Her skal du uddele adgangskort til alle medarbejderne, som er den eneste måde at få adgang til kontoret. Som virksomhedsejer kan du nemt få et overblik over, hvem der kommer ind og ud, fordi hvert kort har en særlig kodesignatur. Det er derfor meget personlige kort, som ikke skal lånes ud eller deles.

Normale nøgler er genstande, der kan kopieres, fordi der er tale om en særlige form. Dog er det muligt at få RUKO Cliq Remote i stedet for. Denne moderne teknologi har formen af en nøgle, med indeni har den en type hardware, som er kompatibel med dørens sikkerhedssystem. Signalet giver adgang i modsætning til en almindelig nøgle, hvorfor det er en sikrere måde med adgangskontrol.

En sidste mulighed inden for adgangskontrol er de klassiske kodelåse. Her får medarbejderne enten en samlet kode eller får udleveret personlige talkombinationer, så kun kenderen af den enkelte kode kan få adgang.