Forlæng udendørssæsonen med terrasselamper

Kunne du godt tænke dig, at terrassen blev et sted, hvor du også kunne sidde efter mørkets frembrud? Så finder du løsningen i at implementere nogle terrasselamper på terrassen og rundt omkring i haven. Lys i haven og terrasselamper tjener hovedsageligt et praktisk formål, men kan også bruges dekorativt til at skabe et hyggeligt og intimt havemiljø.

Oplys terrassen og haven med pullertlamper

Pullertlampen er en populær lampe at have i haven. Man kan måske kalde den for en alsidig lampe til haven, da den både kan bruges som terrasselampe eller til at oplyse små stier og afkroge i haven. Som terrasselampe kan man støbe en pullertlampe i fundamentet eller grave den ned i jorden omkring terrassen. Pullertlampen som terrasselampe er bedst til at skabe belysning omkring nogle meget specifikke områder, og har du mange mørklagte afkroge og stier i haven, er den næsten uundværlig.

På den måde kan pullertlampen bruges med både praktiske og dekorative overvejelser for øje.

Andre former for terrasselamper

Ønsker du en bredere belysning, kan du med fordel montere en udendørs væglampe eller gå efter lamper med en mat eller gennemsigtig skærm. Er du på udkig efter hyggebelysning til at supplere med, så er en lyskæde et af de mest foretrukne valg til terrassen, fordi den kan tilpasses og flyttes på meget nemt. Havefakler, lanterner og udendørs LED-bloklys er også nogle gode bud på hyggelig og intim belysning til din have og terrasse.