Ergonomiske stole til læger og behandlere

Er du læge, terapeut eller anden form for behandler, sidder du med stor sandsynlighed ned mange timer i løbet af dagen, og det kan være hårdt for både ryg og nakke, hvis du ikke har en ordentlig stol at sidde på. Derfor bør du overveje, om du ikke skal have en af de mange forskellige varianter af ergonomiske behandlerstole.

En ergonomisk stol er lavet med fokus på ergonomi, træning, sundhed og komfort, så du kan sidde ned mange timer om dagen uden at gå på kompromis med din krops sundhed.

3 grunde til at du skal anskaffe dig en ergonomisk behandlerstol

En ergonomisk behandlerstol har mange fordele, og her får du 3 grunde til, at du skal prøve en ergonomisk stol og se, om denne type af stol ikke også vil kunne gøre underværker for dig:

  • Den ergonomiske stol er behagelig at sidde på, og den inviterer til bevægelse, så du har  mulighed for at være fysisk aktiv i løbet af dagen
  • En ergonomisk stol er funktionel, og den er let at håndtere og bevæge sig rundt på.
  • En ergonomisk stol har hjul, hvilket hjælper dig til, at du får en dynamisk bevægelse.

Med en ergonomisk behandlerstol får du altså en stol, som inviterer til en aktiv siddestilling, og som balancerer og styrker kroppen, selvom du sidder ned i flere timer af gangen. På den måde vil du undgå dårlig ryg, når du arbejder, og du vil få mere overskud til at kunne opretholde energi og koncentrationsevne hele dagen igennem og dermed give dine patienter den bedst mulige behandling hver gang.

Find den behandlerstol, som passer til dig

Der findes flere forskellige varianter af den ergonomiske behandlingsstol, og de kan hver især indstilles og justeres på forskellige måde, så den kan tilpasses til lige netop dig og din krop. Prøv selv en af de mange ergonomiske behandlingsstole og se, hvad det kan gøre af forskel for dig i din hverdag.