Er du på udkig efter brugte symaskiner?

Så god som ny

Du var ude og cykle en sensommer nat, hvor du uheldigvis styrtede henover en kantsten og slog dig på fliserne – av! Men dine bukser slog sig også ligeså meget som dig, for nu er de revnet ved knæhøjden. Når du kommer hjem, leder du overalt i hjemmet efter din oldemors symaskine, men den er desværre ikke til at finde. Så du tænker, at det er tid til at få din egen symaskine! Men den kan godt være lidt dyr. Og så slår det dig, at du selvfølgelig kan købe en brugt symaskine – for ja – nyt er godt, men brugt kan være ligeså godt!

Guldager & Sønners brugte symaskiner

Hos Guldager & Sønner har vi mange års erfaring med både køb og salg af brugte symaskine lige hjertet af centrum i Aarhus. Symaskiner er fremstillet til at kunne bruges i mange år, og derfor kan en brugt symaskine være ligeså funktionsdygtig som en splinterny, hvis den har været behandlet godt. Hos os klargør vi alle brugt symaskiner på vores autoriserede værksted, så de er garanteret salgsklare. Vi kigge altså maskinen igennem grundigt og nøgternt for at levere en brugt symaskine, der er så god som ny, og så til en billigere pris! Vi giver derudover 2 års garanti på alle vores brugte symaskiner, som du kan tænke på som en sikring.

Din nye brugte symaskine

Når du også køber din brugte symaskine hos os, så vil vi sikre os, at du benytter den til sit fulde potentiale. Derfor tilbyder vi gratis undervisning hos os i butikken på tomandshånd, så du kan være sikker på, at du er tryg med maskinen og har godt kendskab til dens funktioner. Derudover er det også en mulig at få svar på alle de spørgsmål, du kunne have, som vi glædeligt svarer på! Skal du altså finde din næste sy- eller brodermaskine, så skal du være velkommen i vores butik i hjertet af Aarhus!