Det sker i Holbæk

Kulturtilbud er ikke forbeholdt den danske hovedstad. Selvom mange teatre, museer, koncertsteder og mindre kulturelle cafeer kan findes i København, har andre dele af Danmark faktisk lige så omfattende et antal kulturelle tilbud, som alle er med til at skabe liv i byen – blot i mindre format. I Nordvestsjælland findes Holbæk – den største by i regionen og dermed der hvor det sker. Her er især Holbæk Teater epicenteret for både lokale produktioner, nationale forestillinger/kendisser samt indhold, som er lavet specifikt til dele af befolkningen.

Holbæk Teater

Holbæk Teater er der, det sker i Holbæk. Her står passionerede mennesker bag scenetæppet og sørger for, at du får en ekstraordinær oplevelse, hver gang du træder ind og ser mod de skrå brædder. Teateret har over 120 spilleaftener om året, hvilket vil sige, at du vil få et alsidigt teaterprogram præsenteret. Du kan komme til at se mange former for dramatik og underholdning: klassiske dramaer, musicals, comedy shows, danseforestillinger, teaterdokumentarer, saloner og meget mere. Det sker i Holbæk, at du får en fantastisk fortælling præsenteret.

Især er Holbæk Teater kendt for deres saloner, som løbende sker. Her tilbyder de en champagnesalon, hvor kvindelige gæster kan komme ind og overvære en samtale mellem Audrey Castañeda og hendes ugentlige gæster. Her kan du slappe af med et bobler og en mere uformel snak med kendisser, som har noget på hjerte. Er du i den ældre aldersgruppe tilbyder de seniorsalon. Her kommer teaterdirektør Brian Kristensen ind og sørger for at sætte rammerne for den klassiske salon: interessante samtaler, højt humør og et stort antal kunstnere kan man løbende finde til disse saloner. Så Holbæk Teater sørger for, at der sker meget i byen. Derfor kan du til enhver tid komme forbi og overvære den seneste forestilling på programmet. Få noget kulturel dannelse – også uden for hovedstaden.