Design din egen have – Ligesom du vil have det

Skal du have anlagt en ny have? Eller trænger din nuværende have til en opgradering? Du kan nemt designe din egen have ved hjælp af havetegning og finde den løsning, der passer bedst til dig og dine specifikke ønsker og behov. Læs med her og find ud af hvordan.

Dyre computerprogrammer

En af måderne, hvorpå du kan designe din have er ved hjælp af dyre computerprogrammer. Du kan få fat i nogle af de samme computerprogrammer, som professionelle anlægsgartnere og have- og landskabsarkitekter benytter sig af i forbindelse med havetegning, og disse programmer har selvfølgelig rigtig mange muligheder. En ulempe er dog, at de koster penge, og de kræver ofte, at du bruger tid på at sætte dig ind i dem.

Paint eller andre gratis tegne programmer

Det at være kreativ kræver faktisk ikke særlig meget, og du kan sagtens ved hjælp af de simpleste tegnprogrammer tegne skitser og finde den perfekte løsning til, hvordan din have skal indrettes. Der findes flere forskellige gratis tegnprogrammer, og det kræver ikke særlige forkundskaber at benytte sig af dem.

Tegn i hånden

En anden måde, hvorpå du selv kan begive dig ud i havetegning, er ved at tegne i hånden. Uanset dit niveau kan du tegne skitser, men hvis du har gode kreative tegneevner, kan du også begive dig ud i flere detaljer. 

Kontakt en fagmand

Vil du have designet en ny have, er det også et oplagt valg at kontakte en professionel. En fagmand er uddannet i netop havetegning, og vil dermed kunne se kreative og funktionelle løsninger, som du måske aldrig selv havde tænkt på.