Derfor skal din elbil have en undervognsbehandling

Det danske vejr er generel hård ved biler, og noget tyder på, at især elbiler og hybridbiler er ekstra udsat for rustdannelse, som følge af grus og salt på vejene. Har du en elbil, så er det altså vigtigt, at den får en undervognsbehandling – også selvom den er helt ny.

Special-undervognsbehandling til elbiler

I takt med danskernes stigende interesse for elbiler, er der nu blevet udviklet en undervognsbehandling, der passer specielt til elbiler.

Elbiler indeholder mange flere elektriske dele og samlinger, som kan være livsfarlige at arbejde med, hvilket betyder, at en undervognsbehandling kun må foretages af folk med en lovpligtig uddannelse inden for feltet.

Gode grunde til at forkæle bilen med en undervognsbehandling

Da mange bilfabrikanter ikke producerer biler til det danske vejr, anbefales det, at få din bil undervognsbehandlet – enten i forbindelse med købet eller hurtigst muligt efter.

En undervognsbehandling reducerer risikoen for rustdannelse væsentligt og forlænger bilens levetid. Du passer bedre på din bil og kan trygt overlade den til værksteder, som følger nogle specifikke sprøjteskemaer, der er udviklet af rustbeskyttelsesmærker.

Hvor ofte skal man foretage en undervognsbehandling?

Dette kommer helt an på bilens alder, årlige forbrug samt rustbeskyttelsesmærkets krav for at passe på garantien. Du kan regne med, at undervognsbehandlingen holder 2-3 år.