Derfor er møbelpolstring en god ide

Har du et møbel, som du har arvet af din afdøde bedstemor, og som du bare ikke vil give slip på? Så er en møbelpolstring måske interessant for dig. Med en møbelpolstring er det muligt at give sine møbler nyt liv, et nyt udseende og forbedret komfort. Du kan tilpasse din lænestol eller din sofa med forskellige stof- og lædermaterialer, så møblet passer perfekt ind i dit hjem. Møbelpolstring er en forholdsvis billig og nem måde, hvorpå man kan skabe et nyt udtryk i hjemmet og samtidig bevare de antikke møbler og arvestykker, man har kær.

Alt afhængig af møblets størrelse er det forskelligt, hvor lang tid en møbelpolstring tager – der er fx forskel på, om der skal ombetrækkes et stolesæde, eller ompolstres en hel sofa.

Ulemper ved at gøre det selv

Det kan være svært at opnå et flot resultat, hvis ikke man har sans for farvesammensætning, materialevalg og møbelformer. Det kræver fingerfærdighed og teknik, og derudover skal man anskaffe sig visse materialer, før man kan foretage en møbelpolstring. Derfor kan det være en god idé at rådføre sig hos et professionelt møbelpolstringsfirma.