Derfor er en multistige den bedste stige

Hvad er en multistige?


En multistige er en stige, som kan bruges til mange forskellige typer håndværkeropgaver i hjemmet, hvor det kræves, at man kan komme op i højden på sikker og forsvarlig vis. Fordelen ved en multistige er, at man med den ikke behøver flere stiger eftersom multistigen kan indstilles til forskellige højder efter behov. Man kan med rette sige, at den er et must-have i hjemmet, når der skal males, pudses vinduer eller på anden vis udføres vedligeholdelses- og renoveringsarbejde.

En multistige kan bruges til privat og erhvervsmæssig brug


Multistigen kan bruges af privatpersoner såvel som professionelle håndværkere. Men inden du får dig en multistige, skal du overveje, hvilke behov stigen skal opfylde. Hvis det er vigtigt, at stigen nemt kan transporteres, er multistigen den mest optimale løsning, men hvis stigen alligevel står det samme sted fx på lageret eller i skuret, så kan andre stiger være lige så gode løsninger.

Multistigens mange funktioner


Fordelen ved multistigen er dens mange funktioner:

  • Man kan justere dens højde
  • Den er nem at transportere
  • Den kan ændre type, fx fra ligeløbsstige til wienerstige
  • Multistigen kan justeres på benene, så den kan bruges på trapper
  • Nogle multistiger kan bruges som arbejdsstillads pga. en kombination mellem platform og stige.

Kort sagt, så er en multistige den perfekte løsning, når der er behov for at justere og tilpasse stigen til forskellige arbejdsopgaver.