Derfor er el-tjek vigtige

Hvis du bor i egen bolig, er du selv ansvarlig for at sikre, at din el i huset fungerer optimalt. Dog er reglerne inden for el-området, er du skal have udført meget af arbejdet af en elektriker eller autoriseret elinstallatør. Derfor skal du i kontakt med en dygtig elinstallatør, hvis du skal have foretaget et el-tjek af din boligs elinstallationer.

Et el-tjek er et regelmæssigt udført eftersyn af din bolig elinstallationer, der bliver manifesteret i en rapport skrevet af en autoriseret elinstallatør.

Den autoriserede elinstallatør vil herved gennemgå alle dine synlige installationer i din bolig og vil herudover også foretage en række vigtige, nødvendige målinger og stikprøver.

Hvor dyrt er det at få et el-tjek udført?

Faktisk er det meget begrænset, hvad et el-tjek koster, men er selvfølgelig afhængig af din boligs størrelse. Ofte ligger prisen for en elinstallationsrapport på et sted mellem 1.500 og 3.500 kr., men der er flere faktorer, der spiller ind, når prisen skal gives.

For at finde det bedste tilbud og den rette elinstallatør til et el-tjek af din bolig, kan det være en god ide at undersøge markedet for udbydere og se, hvad de forskellige virksomheder tilbyder af priser.

Hvad tilbyder Lyngby el-team?

Hos Lyngby El-Team udfører virksomheden en række faglige tjek til alle hushandler, hvilket sikrer, at du ikke bliver overrasket over dine elinstallationer.

Af det nedenstående kan du læse, hvad et el-tjek af Lyngby el-team indebærer:

  • Kontrol og måling på lavvolt
  • Kontrol og adskillelse af eltavle
  • Grundig gennemgang af den synlige del af installationerne
  • Stikprøvevis adskillelse af udtag og kontakter i boligen

Derfor skal du blot kontakte Lyngby El-team, hvis du skal have udført et el-tjek i Lyngby eller omegn.