Benyt et flyttefirma, der tilbyder lagerhotel

I dag ses en stor tendens til, at branchen for lagerhoteller er i fremgang. En af årsagerne til dette er, at mange vælger en minimalistisk indretning, hvor tendensen er at købe nye ting uden at smide gamle ud. Dette finder sted på trods af, at vi ikke har pladsen til at opbevare de gamle ting, hvorfor lagerhoteller er kommet ind i billedet.

Hvad er et lagerhotel?

Et lagerhotel er et sted, du kan aflevere og opbevare dine ting i længere tid, hvis du ikke ønsker dem i din bolig. Der findes flere typer af lagerhoteller, hvor nogle flyttefirmaer tilbyder opbevaring i forbindelse med en flytning, men også lagerhoteller, der er indrettet til erhvervsdrivende, hvor indkomne varebestillinger bliver håndteret af lagerhotellets personale. Dette gør sig i særdeleshed gældende for webshops, hvilket hænger sammen med, at ejeren typisk hellere vil vækste sin forretning i forhold til at bruge tid på praktiske detaljer i forhold til pakkeforsendelse, returnering osv.

Hvem benytter et lagerhotel?

Man taler typisk om, at der findes 3 typer, der gør brug af et lagerhotel:

  • Folk, der skal flytte eller ombygge boligen, hvor vedkommende kan opbevare sine genstande andetsteds.
  • Folk med sæsonbestemte hobbyer, der skal opbevare deres genstande, når disse ikke benyttes. Her kan der være tale om campingvogn eller motorcykel, der fylder meget at have stående på egen grund, hvis pladsen er begrænset.
  • Folk, der har genstande, de ikke vil skille sig af med, hvilket typisk udgør en stor del af lagerhotellerne.

Fordelen ved at benytte et lagerhotel er i sin simple forstand, at folk, der i en kortere eller længere perioder ikke har mulighed for selv at opbevare sine genstande, kan leje opbevaring.

Flyttefirma med lagerhotel

Hvis du skal flytte på Sjælland og derfor leder efter et flyttefirma med lagerhotel, kan du kontakte et flyttefirma såsom Handy A/S, der netop tilbyder klimareguleret og alarmovervåget opbevaring af dine ting.