Arbi Skum har ekspertise i skumplast

Kvalitet siden 1953

Arbi Skum er et af de førende virksomheder i Danmark, der bearbejder fleksibelt PUR-skum og andre beslægtede materialer. De har siden 1953 produceret og leveret kundetilpassede løsninger til både det offentlige og private, og med så mange år i industrien tilbyder de altså ekspertise og rådgivning af højeste skuffe. De kan hjælpe og rådgive adskillige brancher med skumløsninger, der passer lige til deres behov – og med mere end 300 skumtyper at tilbyde, så har de noget til hvert behov.

Forskellige skumtyper til forskellige behov

Hos os kan du finde lige det skum, der passer dit behov. Det gælder både til private og offentlige. Vi tilbyder f.eks. skumkomponenter til apparater og maskiner, hvor det er en essentiel del af produktionen og designet. Skum bruges ofte i denne forbindelse som bl.a. filter, fjeder eller afstandsklods mm. Vi tilbyder også forsendelses- og emballageskum til f.eks. kufferter, indlæg og papkasser mm. Det gælder altså både, om du skal have sendt noget med beskyttende emballage, sådan at genstanden leveres i original stand, eller om du skal levere noget med pæn præsentationsbeholder – så kan vi levere en løsning. Derudover tilbyder vi også skuresvampe i skum tilpasset kundens behov og ønsker.

Den rette skumløsning i dag

Om det er PUR-skum, isolerende skum, skum til emballage og præsentationer, polythetherskum eller skum til absorberingen af lyd, stød og vibrationer, så kan vi hos Arbi Skum levere den rette løsning til dine behov. Med over 60 års erfaring i industrien og som nogle af de førende udviklere, producenter og bearbejdere af skum i Danmark, er vi stolte af at kunne levere mere end 300 skumtyper til et hvert behov. Vi har det rette skum til forskellige brancher, privatpersoner og offentlige institutioner. Mangler du rådgivning, løsninger eller inspiration, så kontakt os endeligt for at finde den rette skumløsning i dag!