Alu-døre: minimal vedligeholdelse

Når det er weekend, eller når man holder ferie, så er det sidste man har lyst til at skulle male husets ydre vinduer og dørkarme. Derfor ser man flere og flere danskere, der vælger at få implementeret alu-døre og -vinduer. Døre og vinduer i træ-alu, kræver nemlig ingen vedligeholdelse og kombinerer det naturlige udseende på indersiden med høj beskyttelse og modstandskraft på ydersiden.

Derfor skal du vælge alu-døre og -vinduer

Næste gang du går på udkig efter nye døre eller vinduer, så kig efter alu-døre og -vinduer. Ydersiden er beklædt med en pulverlakeret aluminiumsramme, som beskytter det indvendige træ i døren fra solens UV-stråler samt alt slags vind og vejr. Dermed er dette materiale særligt modstandsdygtigt, det ruster ikke og behøver ikke males fra år til år. En alu-dør kræver altså minimal vedligeholdelse, og du kan blot nøjes med en almindelig vask og aftørring.

Find den rette alu-dør og slip for vedligeholdelsen

Der findes heldigvis et ret stort udvalg af alu-døre og -vinduer. Lav en hurtig internetsøgning, og du vil hurtig finde mange virksomheder, som specialiserer sig i salg og køb af disse produkter.