Alt om bryllupskagen

Skal I giftes inden for den nærmeste fremtid? Og er I kommet til overvejelserne omkring bryllupskagen? Bryllupskagen har stor betydning på dagen. Læs med her og find ud af, hvad I har brug for at vide, når I skal vælge den kage, der skal serveres på jeres bryllupsdag.

Servering af bryllupskagen

En af de overvejelser, I skal have med omkring jeres bryllupskage, er, hvornår den skal serveres. Skal den serveres som en del af receptionen? Som dessert efter maden? Eller i forbindelse med brudevalsen senere på aftenen? Der er mange valgmuligheder, og der er som sådan ikke noget, der er rigtigt eller forkert. Mange vælger dog at servere bryllupskagen enten ved receptionen efter ceremonien eller som en dessert efter aftensmenuen. Det er på disse tidspunkter, at bryllupskagen vil få mest opmærksomhed, så hvis I bruger lang tid på at finde den helt rigtige kage, kan det være, at I skal vælge et af disse tidspunkter.

Bryllupskagens udseende og smag

Endnu en ting, I skal overveje, er, hvordan bryllupskagen skal se ud. Der findes rigtige mange forskellige versioner af en bryllupskage, og I skal vælge en kage, hvis udseende er lige det, I søger. Der findes mange forskellige trends indenfor bryllupskager, og I kan vælge at følge en af disse eller gå jeres helt egne veje. Der kan arbejdes med farver og strukturer, men også med forskellige teknikker som fx marmorering, opsmøring eller metallic finish. Mulighederne er mange. Det samme gælder, når det kommer til kagens smag. Her er det vigtigt, at I som brudepar tager højde for, hvordan I gerne vil have, at kagen smager. Det anbefales, at I altid vælger at få et møde med en konditor forud for valget af bryllupskage. Her kan I prøvesmage forskellige kager, eksperimentere med de forskellige smage og finde ud af, hvad der fungerer godt. Derudover kan konditoren ud fra jeres ønsker og tanker kreere lige præcis den kage, I går og drømmer om, så bryllupskagen kan bidrage til, at det bliver en dag, I aldrig glemmer.