Alsidig autosadelmager i Aarhus

Hos MJ Autosadelmager lige uden for centrum i Aarhus har de specialiseret sig i møbelpolstring, ombygning og ombetrækning af biler, reparation af bådkalecher samt salg af sikkerheds- og positioneringsseler. Med over 50 år i branchen er virksomheden bygget på de gamle teknikker i faget, men med moderne tiltag og forbedringer, så de altid er opdateret på de gældende regler indenfor sikkerhed. Her får du en autosadelmager, som har masser af tilfredse kunder, og som elsker en udfordring, uanset om du har en gammel bil, der trænger til ny polstring, eller et designermøbel, der kunne trænge til en kærlig hånd.

Salg af sikkerheds- og positioneringsseler

Hos MJ Autosadelmager sælges positionerings- og sikkerhedsseler til diverse køretøjer, blandt andet biler, busser, rejseseler, seler til både børn og voksne, magnetseler og fempunktsseler.

Forskellen på en sikkerhedssele og en positioneringssele er, at en positioneringssele sørger for, at man sidder korrekt i køretøjet, hvor der er et ryglæn, og den bruges primært til unge eller voksne under 170 cm. Her kan man både bruge en fempunktssele eller en magnetsele.
En sikkerhedssele er derimod et lovkrav og sikrer, at man bliver siddende i køretøjet. Positioneringsselen er i sig selv ikke tilstrækkelig som en sikkerhedssele, men skal altid anvendes sammen med en sikkerhedssele for at leve op til kravene om sikkerhed i biler under transport.

Magnetseler er særligt velegnede til brugere, der ikke selv skal kunne åbne selen, da selen kun kan åbnes med en magnetnøgle. Den kan derfor bruges til børn eller handikappede, som kan finde på at åbne selen under transporten, og dermed bringe sig selv i fare.

Overtagelse af Carfix Seatings selesystemer

Hos MJ Autosadelmager er der fokus på kundeservice og kvalitet. Derfor har man valgt at videreføre det populære system fra Carfix Seatings. Alle brugere af systemerne kan få service hos MJ Autosadelmager, hvor den samme kvalitet er garanteret.

Besøg MJ Autosadelmager i Aarhus V og oplev den personlige service og de professionelle kompetencer.