5 idéer til polterabend

Det kan være svært at finde på ud af, hvad man skal lave til en polterabend. Det skal være noget alle finder underholdende, noget alle synes er en god ide, og måske er der et budget, der begrænser de idéer man har.

I dette blogindlæg har vi derfor skrevet 5 forskellige ting, man kan lave til en polterabend, som inspiration til dig, der står og mangler det.

1. Poledancing:

Poledancing er efterhånden blevet en polterabend klassiker, og med god grund! I kan derfor udfordre hinanden i poledancing og få et godt grin over, hvordan både du og dine nærmeste ser ud, når I forsøger at se godt ud imens.

Der er muligt at finde poledancing i flere større byer, så undersøg hvad mulighederne i omegn af jeres polterabend.

2. Escape rooms:

Escape rooms er de sidste par år blevet rigtig populært. Her skal man løse gåder i fællesskab på tid, og der findes efterhånden mange forskellige slags escape rooms. Det er en god samarbejdsøvelse, og sætter hele holdet på prøve, når gåderne skal løses.

Der er mange escape rooms omkring i Danmark, men holder i polterabend i nærheden af Århus og omegn, kan du finde Escape Games, der har 6 forskellige escape rooms og et mobil escape room.

3. Flødebolle kursus

Har hovedpersonen for jeres polterabend en sød tand? Så kan det være I skal overveje at lære at lave flødeboller. I kan gøre det til en konkurrence, hvor den der har lavet den flotteste flødebolle kan vinde en god præmie.  

4. Øl eller vinsmagning

En polterabend består ofte af alkohol i rigelige mængder. Derfor kunne en af dagens aktiviteter oplagt være øl eller vinsmagning.

5. Gokart

Få fat over feltet med en gokart tur, hvor det handler om at komme først. Lav også gerne en gokart tur til en konkurrence og ha’ en præmie til vinderen, så der er noget at konkurrere om.